Ózonos fertőtlenítés Budapest

2021 az ózonos fertőtlenítés éve

Covid-19 pandémia előtt is használták az ózonfertőtlenítést, elsősorban az állattartásban hasznáták, ma 2021 ben gyakorlatilag az első számú fertőtlenítési megoldás lett az élet minden területén. Magyarországon már vasúti szerelvények, illetve buszok belső tereinek fertőtlenítését is kiegészítették ózonos tisztítással, továbbá egészségügyi és közösségi terek, lakások fertőtlenítésének is egy új alternatíváját kínáljuk ipari ózongenerátoraink formájában.

Intézmények, iskolák nyitás előtti fertőtlenítését bízza olyan vállalkozóra, aki rendelkezik az NNK által igazolt és az országos tisztifőorvos által engedélyezett, MSZ EN 17272.2020 engedéllyel rendelkező, ózongenerátorral előállított, ózonnal történő, légtéren keresztüli felületfertőtlenítési technológiával. Vállalkozásunk rendelkezik ezekkel az engedélyekkel!

Fertőtlenítés
cleanozone-fertőtlenítés

Fertőtlenítés ózonnal

Hatékony, vegyszermentes

Környezetbarát, 100% vegyszermentes ÖKO és biztonságos fertőtlenítő, szagtalanító és légtisztító eljárás, amely ózongenerátorral előállított koncentrált ózon erős antibakteriális, csíraölő és szagtalanító hatását alkalmazza. Az eljárás végén a minden esetben tiszta térben előállított ózon tiszta oxigénné alakul, az eredmény egy penésztől, penész spórától, kórokozóktól és kellemetlen szagoktól mentes higiénikus, friss illatú környezet. A kezelés viszonylag rövid ideig tart és annak befejezése után a terület normál esetben pár órán belül, igény esetén azonnal használatba vehető.

CleanOzone

Ózonnal történő fertőtlenítés

Az ózon (O3) egy három oxigénatomból álló instabil molekula. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni ellene, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.
• Az ózonnal történő lég és felületfertőtlenítés az egyik kiemelten környezetbarát fertőtlenítési megoldás
• Nagy teljesítményű ózongenerátorokkal biztosítjuk a fertőtlenítés hatékonyságát
• Számos felhasználási lehetőség során bizonyítottuk akkreditált laborok által az ózonos fertőtlenítés hatékonyságát (egészségügy, mezőgazdaság, ipar, szolgáltatások)

Termékeink

Ózonos fertőtlenítés eredményesen használható:

Baktériumok

Fertőtlenítés újszülött érkezése előtt

Vírusok

Orvosi rendelők, váróhelyiségek fertőtlenítése

Gomba

Fertőtlenítés, penészgombák, dohos szagok megszüntetése.

Atka

Allergiásoknak poratka ellen nyújt megoldást.

Rossz szagok

Nyaralókban szezon előtti fertőtlenítés, rossz szagok megszüntetése.

Covid-19

Tömegközlekedési eszközök szagtalanítása, fertőtlenítése.

Helyiség- és levegőfertőtlenítés

HOGYAN? - A Clean Ozone jogilag védett technológiájával
fertőtlenítés ózonnal

Ózonos fertőtlenítés (O3)

A szabad levegőből nagy mennyiségű ózon előállítására képes, magas koncentrációt és nagy légáramot biztosít, ipari méretekben tud hatékonyan és vegyszermentesen ózongázzal fertőtleníteni.

Mit tudnak a gépeink?

A fertőtlenítés in situ, vegyszermentesen, környezetbarát módon történik. A nagy teljesítményű ózongenerátorral rendkívül gyorsan állítjuk elő a nagy tömegáramú, magas koncentrációjú ózondús levegőt, amely minden organizmussal reakcióba lép.

Fontos a gyorsaság?

Készülékeink nagyon rövid idő alatt (akár 10-30 perc) kifejtik oxidáló (fertőtlenítő) hatásukat, majd ezt követően visszaalakul 2 atomos oxigénné Semmilyen egészségre káros anyag nem marad a helyiségben.

  • Gyors
  • Környezetbarát
  • Vegyszermentes
  • Hatékony
  • Levegőből előállított ózon