Hidrogén peroxidos fertőtlenítés

Az EN 17272 szerint tanúsított DCX technológia - hatékony a koronavírusok ellen

A DCX porlasztási technológiát a DIN EN 17272 európai vizsgálati szabvány szerint tanúsítják.
Több tesztben bebizonyosodott, hogy a helyiség porlasztása során a levegőben lévő túl magas páratartalom vagy túl nagy aeroszolok nem vezetnek a kívánt eredményhez. Pontosan ezeket a paramétereket lehet optimálisan szabályozni a szabadalmaztatott DCX technológia segítségével.
A semleges, akkreditált laboratóriumokban végzett vizsgálatok kimutatták, hogy a csíra csökkenése a DCX száraz porlasztással akár 10 8 log-szinttel (24 órán belül) magas, vagyis lényegesen magasabb, mint egy hagyományos szobai fertőtlenítési módszerrel, például törlőkendővel történő fertőtlenítéssel. A DCX száraz porlasztásának eredménye kiemelkedő.
Többek között a következő csírákat tesztelték és csíracsökkentést értek el:
A DCX hidrogén-peroxiddal történő hideg porlasztásának hatékony technológiája kiküszöböli a baktériumokat, a vírusokat, a spórákat és a gombákat a helyiség minden felületén, de a levegőben is, és ez kínálja az eddigi valószínűleg legmagasabb higiéniai színvonalat.

Fertőtlenítés
Fertőtlenítés

CleanOzone

A különleges hidrogén-peroxidos készülékünk BIOCID és TÜV engedéllyel rendelkezik (egyedüliként a Magyarországon forgalomban lévő fertőtlenítő berendezések közül), ezért ajánljuk egészségügyi intézményeknek, vállalatoknak helyiség- és munkaterület fertőtlenítésre. A Robert Koch Intézet által minősítetten. Világújdonságként engedéllyel rendelkezünk koronavírus és ágyi poloska elpusztítására, és maszkfertőtlenítésre is (pl. Grazi kórház).

MICRO-AEROSZOLOS FERTŐTLENÍTÉS

A DCX rendszerek, speciálisan megtervezett hidrogén-peroxid-oldatot párologtatnak el.
A H2O2 mikro-aeroszolok kiváló kompatibilitást kínálnak különféle anyagok, elektronikai eszközök és elektromos rendszerek számára, ami azt jelenti, hogy elektronikus eszközök maradhatnak a kezelt helyiségben. A szabadalommal védett eljárással párologtatott folyadék miatt a berendezés megakadályozza a nem kívánt kondenzációt.

Termékeink

Hogyan történik a fertőtlenítés

Szabadalmaztatott, teljesen automatikus megoldást kínálunk
fertőtlenítés

Egy gombnyomással fertőtlenít

A helyiség szennyeződés-mentesítésére, így az összes levegővel zárt felületet egyszerűen egy gombnyomással fertőtlenítheti. A helyiség dekontaminálása során a gép folyamatosan méri a hőmérsékletet és a relatív páratartalmat. A folyamatot a mért értékek alapján szabályozzák, ezért reprodukálható és validálható.
A felhasználókat, a szobákat és a fertőtlenítő programokat a fertőtlenítő eszközben hozzák létre, és a naplókba menti, hogy a higiéniai teljesítmény bármikor nyomon követhető legyen.

A fertőtlenítés alkalmazhatósága

Ezekkel a gépekkel értelemszerűen igényes és anyagában, valamint eszközeiben sérülékeny belső terek, vegyipari vagy orvosi tiszta terek, műtők, vezérlőtermek fertőtleníthetők egyszerre akár 1.500 m³-ig.
Amennyiben ennél nagyobb, abban az esetben egy fertőtlenítési terv alapján folyamatosan mozgatva van a gép.

MIBEN VILÁGELSŐ?

A szabadalmaztatott technológia olyan részecskéket (mikro-aeroszolokat) hoz létre, amelyek átmérője kisebb, mint 1 μm, és amelyek a levegőt és az összes zárt felületet fertőtlenítik.
Termékeink

MIT TUD A RENDSZER?​


A „Lilith Pro" finomporlasztású készülék helyiség- illetve felületi fertőtlenítésekre, valamint rovarok elpusztítására alkalmas Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Clean Ozone Kft. A hozzá használatos jóváhagyott fertőtlenítőszer egy speciálisan előkészített 7,5 százalékos hidrogén-peroxid, ezüst oldat ionokkal Minőségbiztosítás RFID technológiával biztosított.
Méretek (m x sz x h): 950 x 450 x 940 mm Súly: 50 kg Energiafogyasztás: max. 400 Watt Tankméret: 10 liter

dxc
rolunk-cleanozone

Mibe kerül? Vajon megéri?

Gyorsaság-, hatékonyság-, ellenőrízhetőség
Áraink

Higiénia a legfontosabb

A biztonság és a költségcsökkentés egyre fontosabbá válnak. A csúcstechnológiával elvégzett fertőtlenítések gyorsan megtérülnek. A környezettől függően a DCX minőségbiztos dekontaminációja csökkentheti a munkaidőt, a fertőtlenítéshez felhasznált anyagokat, az adminisztratív munkát, legfőképpen a kiesett termelési veszteségeket és a nozokomiális fertőzéseket. Fektessen be a csúcstechnikával elvégzett fertőtlenítésbe ahelyett, hogy hosszú távon többet fizetne a higiéniáért.
Árképzés minden fertőtlenítési megoldásnál, konkrét igény esetén egyedileg történik, az aktuális paraméterek és a patogénterhelés jellege alapján.

Ajánlatkérés

Számtalan területen bizonyított

Néhány felhasználási terület, ahol használják rendszerünket

Maszkfertőtlenítés

Egészségügyi maszkok fertőtlenítésére alkalmas. Jelenlegi is használják erre pl. a Graz-i kórházban. Labortesztekkel bizonyítottan megöli a vírusokat és egyéb kórokozókat

Műtő és kórterem zárófertőtlenítés

Ausztriában már rendszeres gyakorlat Óriási előnye, hogy a gép által alkalmazott egyedi fertőtlenítés bizonyítottan nem okoz károsodást a műtőkben elhelyezett nagy értékű műszerekben, berendezésekben Ellenben alkalmas minden baktérium, vírus és egyéb kórokozó 5-6 log-os eliminálására

Rovarirtás (pl. ágyi poloska)

Egészségügyi és szociális intézményekben igen elterjedt kórokozó az ágyi poloska A javasolt gép speciálisan kikísérletezett folyadék segítségével képes a rovarok megölésére, illetve a már lerakott tojások elpusztítására is Rendkívüli hatásosságát számos gyakorlati eset során bizonyította.

Kivonat az EN17272 vizsgálati szabvány jelentéséből

CleanOzone - bestatigung
CleanOzone - dcx kivonat